Blää

Hellu Hellu!
Har suttit i fyra timmar (om man räknar med de i skolan då) och skrivit om Amerikanska revolutionen...! Så sorry om jag inte orkar skriva så mycket just nu för mitt huvud är typ helt kokt!! ;) Men nu ska jag snart till gymmet!! :D

Dör lite varje gång jag ser honom..! Inte jättesmart att ha den bilden som bakgrund då kanske ;)

Jan. 29, 2013

Jahopp! Vad gör man nu då? Behöver varken gå på träningen eller mötet idag så vad gör man? Pluggar? Nää inte idag! ;) Men jag tror jag ska åka och fixa min nya klocka!!! :D fick välja, antigen fick jag klockan eller dom pengarna som klockan kostade. Jag valde klockan! Har önskat mig den så länge så jag skulle vara ångra mig om jag inte tog den!
Fast nu ska jag faktiskt ut! Hilma ringde så vi ska ta en liten promenad och snacka å sånt!
Puss och hej!

Birthday!! :D

Femton idag dårå! ;) haha! Känns ganska bra! Sitter i bamba nu! Har haft typ halva bamba sjungandes för mig precis och resten tittade på! Hahah aja! Ses sen! Nu ska jag ha iiidrott! :D
Puss och kram!

Tomorrow...

Is my...

Seriously?! Give me summer!

Weheartit

Jan. 22, 2013

Tja tja!
Hahahaha!
Nu är det snart dags för träning! Ska typ gå om fem så jag inte missar bussen..igen! Gör alltid det när jag ska dit..
Jaja när jag kom hem så började jag typ direkt med läxan! Sen kom Axel och han fixade lite te åt mig och sen såg vi på film! Gjorde ett dumt val och lät honom välja film.. Jackass 2 blev det.. Ja det finns inte så mycket att säga om den filmen... Fattar inte ens att man kan göra en film va allt de där!
Efter träningen ska jag på möööte! Vi ska typ baka med chilli..
Ha de gött!

Just det! Ni missar väl inte det senaste avsnittet av Pretty little liers? Hoppas jag inte ni gör iaf!

Whatever you do, do it good..

Ååh sheitans oxå!
Skulle redovisa en bok idag i skolan.. Vi har ett språk&kön projekt, så alla tjejer skulle  läsa en killbok, alla killar en tjejbok och sen skulle man redovisa den.. SJÄLV! Inför hela klassen! :/ Det var verkligen sjukt längesen vi redovisade något inför klassen själva! Man kan ju säga att jag fuckade up det lite... Jag blir verkligen sjuk nervös när jag ska redovisa eller typ säga någonting inför typ klassen.. Jag kan förbereda mig hur mycket som helst men ändå så blir det bara fel och jag blir helt nervös! 
Idag så kände jag typ att jag bara vill gå där ifrån! Hela min kropp bara skrek åt mig att jag skulle springa ut ur dörren och skita i den där jäkla redovisningen... Men istället så stod jag kvar där och skyndade igenom det jag skulle säga så att jag inte skulle behöva stå där så länge.. 
 
Annars då? Jo jag hade tänkt gå till gymmet men jag tror jag skippar det faktiskt. Egentligen så borde jag göra läxorna men det gå fan inte.. Alla håller på å tjafsar här hemma idag och beter sig som barnungar.. Jaja, får se vad jag gör. 

En lite flygtur bah!

Vill ni veta vad jag har gjort idag nurå? 
Jo, jag har varit ute och flygit lite med Josse och Nora! Så sjuukt häftigt asså! Vi åkte ända upp till smögen, och vi såg min mormor&morfars stuga haha!! Nora fick till och med styra! Det var skit kul och det var perfekt för det var väldigt fint väder! 
Efter det så gick vi hem till mig. Egentligen skulle jag och Josse beställa varsin ny bikini till Barcelona men det blev inte så.. Jag hittade ingen som var fin....och billig! Måste ju spara till England!! ;) hehe
Istället så kollade vi i kokböcker efter bra och goda kakrecept... Våran klass ska sälja fika i cafet på fredag så alla måste baka!
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissa bilder blev inte så bra... Det fanns en lite lucka man kunde öppna och fota i men det var sjukt svårt att  ta en bra bild... Det blev lite bökigt. Kommer några till i nästa inlägg! Det krånglar lite här ;)
 
 

Good morning upper east siders

Idag kommer bli en riktigt bra dag känner jag! Förutom dom två timmarna som vi ska ha fysträning med fotbollen... ;)
Igår kväll låg jag och kollade på de senaste avsnitten av Pretty Little Liars och Vampire Dairies! Saknar verkligen min favorit serie Gossip Girl! :'( Åååh jag saknar verkligen att höra "you know you love me! Xoxo Gossip Girl" kan inte fatta att den är sluuut! :((

Friday!

It's Friday everybody!
Så jäkla skönt!
Skulle egentligen gått till gymmet idag men jag gick på bio med pappa och Axel istället! Hade faktiskt vart skönt att gå till gymmet idag, men jaja. Det såg ändå ganska fullt ut när vi åkte förbi med bussen!
Vi såg i alla fall Berättelsen om Pi! Ååh jag tyckte den var sjukt bra! Det är inte någon sån film som jag brukar titta på men den här var verkligen bra! Och så himla fint gjord också! Gå och se den!

Asså gud! Jag blir typ asstressad över hur mycket jag behöver göra denna helgen.. Har flera redovisningar som ska vara klara nästa vecka, hyfsat mycket läxor och ett jäkla matteprov..! Sen har jag ju alla träningar och en gudstjänst att gå på också..
Fast imorgon ska jag göra något riktigt kul med Josse och Nora! Kommer bli så jäkla cooolt! ;)

Jan. 17, 2013

Halli hallå!
Hur är det?
Jag har haft det hyfsat bra i alla fall! Startade dagen med att se på en film om musikens historia.. Det var så tråkigt att jag inte ens kommer ihåg vad den handlade om.. Fattar inte hur folk kan tycka att historia är kul!? Visst,det är en förklaring till varför världen ser ut som den gör idag, but it's history ! Man kan inte ändra den eller göra nånting åt det som redan är gjort så varför gräva ner sig i det! Kan man inte typ bara byta ut skolämnet historia mot typ framtiden?

Ja, nu har jag sagt de! Tror ni förstår att jag inte är ett fan av historia!

Resten av dagen rullade på som vanligt typ! Gick om drömde i korridorerna om att det var sommar! Inga läxor, inga prov, ingen skola!
Efter skolan var det fotboll på gång! Fastän det typ hade snöat asmycket och planerna var helt vita!
Men det gick bra ändå! Lite kallt bara kanske!


Always crazy

Tja tjaa! ;) haha, hur är läget?
Jag mår bra idag i alla fall! Skolan var okej idag oxå och när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle plugga och se det sista avsnittet av Lykke.. Men sen så hade jag inte lust att kolla på paddan och datorn hade jag lämnat i skolan, så jag fick ringa pappa typ tusen gånger och fråga hur man gjorde med den där appel TV grejen.. Kände mig inte så smart just då, men sen fungerade det och det blev inte så mycket plugg ;) hehe!
Jaja, sen helt plötsligt så fick jag världens energikick och nästan studsade fram till gymmet! Hahaha tur att jag inte mötte någon på vägen dit!!

I want those shoes! No, I NEED those shoes!!

Summer..? Where are you?

Pretty pretty

U only miss the sun when it starts to snow

Har inte bloggat på ett tag nu... Men nu är jag här igen!! ;)
Skoldagen som varit har varit gaaanska okej.! Förutom att jag börjar bli trött på all snö och is! Vill bara att det ska bli sommar så man slipper känna sig som en vandrande falukorv när man går till skolan..

Idag är det bara 86 dagar kvar tills vi drar på träningsläger i Barcelona, och bara...151 dagar kvar tills planet lyfter mot Eastbourne!! :D haha!

RSS 2.0