Power to the people

Dagarna går snabbare och snabbare här i Eastborne och jag har hunnit med mycket sen jag skrev sist!
Sightseeing i London och shopping i Brighton till exempel!
Och massa mysiga kvällar på stranden eller i en biosalong!
Imorgon har vi en dagstur till staden Canterbury då vi ska gå runt lite, kanske till och med hinner med lite shopping!!!
Om inte det så närmar sig ju den stora shoppingdagen i London bara allt mer!

Här kommer i alla fall lite bilder från dagen som varit! Tog en liten powerwalk med det blev inte så mycket power eftersom att jag stannade var tredje sekund och tog kort.... (Bilden på mina skor var en "ojjaginsåginteensattjagtogkortbild", men jag lägger upp den ändå)

Brain freeze

Lite av detta landar antagligen med mig i Kastrup nästa vecka! Bland annat de sjukligt snygga Ray Bansen!

Sneak peak

Här kommer en liten sneak peak på två klädesplagg jag har köpt här!

Kattmys i sängen, tekopp i handen och regn och rusk utanför fönstret

Efter som att vi gör ungefär samma saker varje dag här så kommer jag inte blogga jättemycket! Men imorgon åker vi till London iallafall! Det ska bli kul! Nu vet ni varför jag kommer vara så tyst iaf! Kommer berätta mer om England när jag kommer hem och självklar alla fina sommarstunder som jag kommer ha dör hemma! Längtar redan! Kram

Som en dröm

Även denna härliga tisdag har gott förbi med ett swisch!
Dagen har bjudit på fina stunder i parken och i staden, liite shopping och nu en avslutande kvällsstund vid piren!
Börjar sakna hemma mer och mer även om det är jättemysigt här och jag har det jättebra så vill jag ändå hem lite.

https://cdn3.cdnme.se/3984645/7-3/pic_51c0b09ae087c36005d42200.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3984645/7-3/pic_51c0b09ae087c36005d42200.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3984645/7-3/pic_51c0b115e087c35f7139b090.jpg" class="image">

16 Juni

Första riktiga dagen här i Eastbourne är snart över! Jenny och jag har precis ätit middag och snart kommer två andra tjejer över hit för att se på lite film med oss!
Idag hade vi den första gudstjänsten i kyrkan och sen lite guidning runt staden. Sen så åt vi lunch i gräset i en park. Efter det så fick vi göra vad vi ville och ta oss hem själva! Gaaash läskigt det var! Vi hade ju inte riktigt koll på vart vi ens bodde! Haha, men det gick bra!
Innan vi åkte hem så gick vi runt lite i en galleria på stan! Hittade bland annat primark där inne :D Och självklart köpte vi lite grejer :)) inte så mycket som jag trodde, spenderade drygt hundra svenska kronor så det var bra!

Lycka i kaoset

15 juni! Detta är dagen jag så länge väntat på!
Sitter på mitt och Jennys rum här hos värdfamiljen i Eastbourne. Vi har precis fått igång Wifit så vi kollar snapchat och instagram som galningar!
Resan hit har varit lite kaosartad för min del! Försvinnanden på flygplatsen, folk som missade tåg och virriga ledare för att bara nämna några saker.
Men nu är allt bara toppen, vi har världens bästa värdfamilj som tar hand om oss!

Det ända problemet är att jag har med mig för mycket grejer...! Vet inte hur jag ska få plats med allt jag köper sen men det tar vi om tre veckor! ;)
Har inte tagit några bilder så detta blir ett bildlöst inlägg. Vet inte om jag kommer kunna lägga upp bilder från kameran när jag är här, annars så blir det iphone bilder tills jag kommer hem igen!
Kramar Siri

Drömmar om varmare vindar

Ligger nergrävd bland kuddarna på min säng och tittar på min fullpackade väska på golvet. Imorgon bär det av till Eastbourne! Kan inte fatta att tiden gått så fort!? Känns som om det var igår jag bestämde mig för att åka!
Självklart är jag pirrig över att åka, känns som om jag har hundra fjärilar fladdrandes i magen! Men mest av allt är jag lycklig! Jag vet att denna sommaren kommer att bli perfekt! Även om jag inte tillbringar den på en härlig medelhavsö som så många andra...

Bilden är på gårdagens frukostbricka. (Den ser likadan ut idag, bara att allt är uppätet nu)

Nattuggla

Sitter bland kuddarna i min säng och tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen då jag hade skolavslutning. Sommaravslutningarna är verkligen de finaste! Ångrar att jag inte tog några kort vid kyrka..
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi firade början av sommarlovet hemma hos Iris hoppandes på hennes studsmatta och sen en mysig kväll med killarna. 
Första bilden är på vad jag hade på mig på avslutningen. Jag var nog den enda som inte hade klätt upp mig särkilt mycket.... Alla andra hade fina sommarklänningar förrutom jag, haha! 
Näst sista bilden, den på Iris, tycker jag bara är så ljuvlig! Perfektion på en overklig nivå! Håller ni inte med?
 
13 juni, alltså första dagen på sommarlovet spenderade jag stora delar i sägen. Åt en lååång frukost på sängen medans jag lyssnade på regnet. Myysigt!  
Sen åkte jag in till stan, fick nya Hunters av pappa (mina andra har gått sönder för jag har dom på scouterna, det var därför).
Efter det mötte jag upp Iris. Vi åt lite god lunch och shoppade lite. Iris köpte de snyggaste jeansen i världshistorien, är så avundsjuk!! :( Men jag älskar henne ändå! 
Varma kramar, Siri 
 
 
 
 

Picknickfestivalen 2013

Här tre härliga bilder från en solig dag på apslätten!
 
 
 
 
 

10 Juni

Solskensdagarna passerar och jag spenderar dom såklart på mina favorit ställen med mina favorit vänner. Denna vackra Måndag har jag legat på gräset i solen och myst och tillbringat en massa tid med mina fina vänner, Iris och Karl.
Eftersom att dagarna har gått så fort och jag har fått så mycket gjort så tänkte jag göra ett inlägg om vad jag hittade på förra veckan, men det kommer upp först ikväll i så fall.

Sipping summer through the air

Här är en av mina nya sommarfavoriter! Ett par haremsbyxor med ett ljuvligt blått mönster, tillsammans med en vanlig tunn tisha!

Solskensdagar alltså!

Började dagen med en härlig gudstjänst i kyrkan, lite träning på gymmet och sedan ett långt mysigt fika i solen med bästa grannarna!
Strax springer jag ut igen för att träna ännu en gång men först måste jag fixa i ordning lite på mitt rum. Kände att det var dags för ommöblering!
Hoppas ni njuter lika mycket som jag av denna junikväll! Puss o kram

Well i guess i'm back... Again

Första juni har levererat! Härliga promenader i solskenet, jordgubbar på gräsmattan och en avslutande filmkväll med bästisarna! Perfekt start på en ny månad helt enkelt!

RSS 2.0