#sommar

Ännu en långhelg i Lysekil har gått förbi med mycket sol, bad och myggbett. Så nu sitter jag i sängen med lite brunare ben och lite blekare hår och kollar på Beverly Hills 90210 ! Snart dags att börja röja i rummet, kände att det var dags att göra om! 
 
 
(hahah, tog bilderna i Danmark)
 
 
 
 

England No 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Med myggbitna ben och solblekt hår

Efter två mysiga sommardagar i Mormor och Morfars stuga så är jag nu hemma igen.
Goda sommarfrukostar, bad i de kristallklara havet och en hel massa solsken var vad vi bjöds på.
 
 
 
 
 
 
 
 

Blod, svett och tårar

Nu är Gothiaveckan förbi och jag har flängt färdigt mellan fotbollsplanerna på Kviberg och Härlanda Park. Tyvärr såg vi aldrig något Qviding lag i final men efter sex kanonmatcher och en delad nionde plats för mitt lag så kan man inte vara mer än nöjd. 
Att för första gången stå vid sidan som åskådare och inte spelare under en cup fick mig att känna en himla lust till att spela fotboll igen. Något som jag inte känt på väldigt länge.
 
 
 
 
 
 
 
 

Konfirmerad

Idag har solens strålat på mig hela dagen. Min konfirmationsdag som är avrundningen på hela Englandsresan, men också en början på något annat. En lång vänskap med de som kom mig närmast på resan såklart men också ett steg närmare för mig att hitta mig själv i allt kaos. 
Efter dagens tidiga eftermiddag fylld av skratt, tårar och glädjerus så åkte jag ifrån Kävlinge med en nöjd känsla i kroppen. Jag hade gjort detta själv, varit mig själv och klarat mig fint.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leende läppar men sömniga ögon

Nu har ännu en sommardag har blåst förbi och jag sitter hemma i köket bland massvis av bilder och minneskort... Idag vaknade jag upp hemma hos Iris efter en trevlig gårdag med hennes släkt ute i Benareby. Där bjöds vi på god mat, spelade fotboll i gräset, badade som galningar och kollade på EM invigningen tillsammans. Såklart! 
Men snart är det dags för mig att krypa ner i sängen med en repris på dagens Sommar med Ernst eller kanske en bok. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Solbrända ben, fräkniga näsor och skrapsår på knäna

Efter en dag full med sol, skratt och riktiga sommarstunder så sitter jag nu i sängen och lyssnar på Maja Ivarssons sommarprat.
Iris sov över här så vi gick självklart och la oss lite för sent och gick upp lite för tidigt. Men vi började dagen med en härlig frukos under eken för att sedan dra iväg på varsina träningar. 
Efter lunch möttes vi igen hos iris för att sedan ligga på gräsmattan och sola resten av dagen.
 
 
 
 
 
 

Snabba återblickar

Nu är jag äntligen hemma igen och har landat lite. Efter tjugoen långa, gråmulna men ändå mycket händelserika och roliga dagar så ligger jag nu hemma och funderar över vad som egentligen hände. 
Alla fina stunder, människor och platser har satt många tankar i snurr.
Men nu är jag äntligen hemma! Och ja jag längtade! Att veta att alla här hemma gick runt och blev solbrända i det fina vädret medan jag var fast i min regnjacka där ute i atlanten var inte kul.Trots att jag hade väldigt kul.
Tänkte visa lite bilder som jag tog där! Lite smått och gott från ett par fina stunder i England helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0