Springtime

Är det bara jag som tycker att det känns som om våren är på gång nu? Det är ju soligt nästan varje dag!
Kanske dags att ta fram shortsen! Hahah or not! Det är fortfarande svinkallt ut!
Jaja men i förrgår kom min pappa hem med den här bikinin! :D så glad jag blev då! Behövde ju en ny till Barca så det var perfekt! :))

Hey guyyys!

Seriöst.. Jag är ju sämst på att göra mina läxor..! Gör typ de jag tycker är kul först, sen går jag å tränar, duschar och sen äter jag. Efter det är man ju typ död och ligger bara i soffan..

They say it's what you make, I say it's up to faith

Hello hello! Sitter här å ska snart börja plugga engelska.. Har ett prov i det imon som jag verkligen inte plugga någonting inför.. Är alltid ute såhär i sista minuten å det suger.. Får la skylla mig själv!
Nästa vecka ska vi ut på PRAO!! :D So excited! Ska typ jobba på en tapas bar men whatever! Kommer bli as nice jö! :D

(Så här känner jag när jag inte fattar något..)

When the money is high, we can start to spend

Ligger i soffan nu.. Skulle egentligen ha pluggat tyska & hemkunskap till idag.. Jaja skit samma! ;)
Men den här låten asså!! Gaash

Sooo mixed up..

Flirt with a skirt

Seriously..!?! I F**KING WANT!

Feb. 16, 2013

Sista dagen i skidbacken och i längdspåren idag :( Vi avslutade veckan med off pist åkning/ skogsåkning och ett par vurpor ;) Och middag på Pernilla Wiberg Hotell! :))

https://cdn3.cdnme.se/3984645/7-3/pic_511f463b9606ee26b6138253.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3984645/7-3/pic_511f4644ddf2b369737545f9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3984645/7-3/pic_511f464addf2b3699e10be9d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3984645/7-3/pic_511f464fddf2b36962f9c627.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3984645/7-3/pic_511f466d9606ee26b0e17381.jpg" class="image">

<3

They call it valentine's day, I call it Thursday

Alla hjärtans dag idag dårå.. Märks inte, Hahah! Det har typ varit en vanlig dag här.. Vi åkte slalom fram till lunch och sen har vi kört längd!
Vi körde mest off pist idag iaf! (eller pissed off som jag råkade säga..) Mamma ramla och fick ont i foten så då kan vi andra åka lite hur som helst! ;)
Längdåkningen var hur seg som helst! Inga roliga backar eller någonting.. Men jag öste på ändå! Det kom ju en massa proffsåkare typ som började köra om mig och då blev jag förbannad! Så jag sprinta på där som en galning! Haha! Det slutade med att jag låg helt svettig i en snöhög vid mållinjen! ;)

Och justdeja! Glöm inte att gratta Hilma idag! Det är hennes födelsedag todayy! 15 jöö! Göööött!! :))

Food mood

Sitter å tjockar mig på värdshuset.. Revbensspjäll is tha shit! Och på buffé..! Gaash hur ska detta gå?!?

Fun i the sun

Haj på daj!
Ligger åter igen i soffan helt död! Idag träffade jag Elsa M i backen så vi har åkt runt här ett tag och snackat! Haha, dom bor typ i Trysil egentligen men så åkte hon hit över dan..! :D Men imon ska hon tillbaka till Göteborg igen så då får jag åka runt här ensam.. :((

Don't forget to eat your semla!

Hej, vad händer?
Sitter i stugan igen och slaggar framför TVn! Känner lite i benen nu faktiskt! Hehe.. Åkte första svarta backen todayy! Asså inte första ever men första i Idre ;) Är faktiskt ganska feg ibland! Åker oftast inte svarta backar om jag inte vet hur dom är.. Fast man måste i och för sig åka en backe för att kunna vet hur den är men iaf! Har ju aldrig varit i Idre så man kan ju inte backarna precis.. Aja, vi tog iaf snobbrännan ner till ost och på vägen upp fick vi en lite glimt av chocken.. Aldrig att jag åker den backen! Det är ju typ lodrät! Haha vi så typ än som föll och han gled ner hela vägen..! :/ Sen när vi kom upp så hade tydligen flera stycken från "Kålltorpsgänget" (haha) åkt den..! Bl.a. Min ena tränare..! Gaash galen människa! ;)

https://cdn1.cdnme.se/3984645/7-3/pic_511a9c04e087c31773cd9266.jpg" class="image">

Want this..

Plugg...

Asså... Bajs också! Sitter å pluggar rockhistoria.. Så jäkla segt att behöva plugga på lovet.. :(( jaja, det är roligare än....nä, det är inte roligare än något..

Dagens

Ligger i soffan nu och tar igen mig..! Hahaha klockan är bara tre och jag är helt slut! Det har typ snöat hela dagen! Säkert en två decimeter eller något, så det är rejäla snöhögar i backarna!! Haha vi tänkte att vi skulle mjuka upp med dom lätta backarna idag efter som vi fortfarande var väldigt trötta.. Men då tänkte vi fel! Det stod bara en massa danskar i dem, huller om buller. Och snöhögarna var ju typ värst i de backarna!! Det känns ju i låren kan man ju säga! Aja vi åt i alla fall lunch upp på toppstugan, och där satt typ hela Kålltorp och slappa lite ba! Haha typ alla tränare i Qviding och allting! Jaja men det var trevligt! Nu ska jag nog ligga i soffan ett tag och se på nickelodeen!! ^^
Pusss!!

Idre

Ååh jag har ont i min rumpa!! Har suttit i bilen i åtta timmar, men nu är vi äntligen upp i Idre och stugan! Vi har till och med lyckats med att hyra skidor och sånt fastän vi var så trötta! Heheh det visade sig att typ halva Kålltorp är här.. Aja det är ju ganska stort och man har ju ändå skidkläder på sig så det är ju liite svårt att känna igen varandra!! ;)

Tjena tjena mittbena ;)

Fattar inte varför jag tycker det är så viktigt att titta på mello..! Bidragen blir ju bara sämre och sämre efter varje gång och det är inte alls samma stämning som det var när man var mindre.. :(
Inte för att någonting är som det var när man var mindre längre, men ändå! ;)
Aja, jag ligger i alla fall i sängen nu! Ska ju upp tidigt imon!
Ååh förresten... Vi hittade musen,(om ni ville veta det ;)...i en råttfälla....död...det var blod... Som tur var så var jag inte hemma då..

Jaja, nu får det räcka
för ikväll! Bjuder på en bild på mig och Elsa när vi var yttepyttesmå! ;)
Pusss

Hej, vill du ha en Max-kupong?

Sitter på Max nu och ska snart börja mitt pass...
Jaja, igår var i alla fall en sjuk kväll! Hilma, Tova, Elsa, Ebba, Tintin och Stine var hos mig på tjejmiddag typ, så vi åt lite mat å kolla på film. Haha det blev typ kaos när Tintin, Ebba och Stine hade gått!! Sally (min katt) tog in en MUS för första gången..!!! Och den levde så den sprang runt där och jag fick typ panik!! :))
Aja, imon drar jag till Idre, så idag måste jag packa..

Jag just nu...

Plugg plugg plugg!!

Åh jag överlevde denna onsdagen också!!! UTAN MIN ÄLSKLING STINE!! :( How could you leave me?? Nää men hon är sjuk idag :(( så jag gick runt typ själv i skolan för att jag inte orkade springa efter Tintin, Ebba och Molly eller Karl och Iris.. Hehe måste sett helt forever alone ut.. ;)
Jaja, vi hade en läsförståelse idag på svenskan som var sjukt jobbig! Eller nja, inte så jätte faktiskt men Karl blev typ färdig på 25min, som vanligt ;), så man blev asstressad!! Och imon är det NOprov..som jag inte har pluggat på alls..
Gick till Hilma efter skolan för att hjälpa henne med Amerikanska revolutionen grejen!! Lärde mig typ ännu mer av att hjälpa henne, så nu är det bara att hoppas på att det går lika bra för henne som det gick för mig!!
Aja nu måste jag plugga no för jag vill till gymmet ikväll oxå!! :))
Pusspuss!!


I need le summerino!!

(Lät det ^ spanskt ellör?)

Vendredi demaine!!

Så här glad är glad är jag nu.. (Bilden där nere dårå) Imon är det onsdag... Sämsta dagen på hela veckan! Börjar åtta och har typ fem lektioner efter lunch.. Och sen slutar jag halv fyra.. :( seeegt! Inga roliga lektioner har jag heller! Eller jo, slöjd på morgonen men sen är det bara tröklektioner!! Jaja nu är ni väl trötta på allt klagande!! ;) puss och kram!

Sämsta rubriken ever!

Är helt slut!! Har precis haft idrott och vi dansade bugg.. Innan det bakade vi semlor på hemkunskapen så nu mår jag typ illa..
Jaja nu har jag Bertil och det är snart dags för teknikåttan... Wish me luck!!

B-day gifts!!

Okej det här är så efter men jaja. Fick ju lite grejer på min födelsedag dåå. Och om ni vill se kan ni ju läsa detta inlägget annars kan ni bara scrolla vidare ;) och det ser typ ut som om allt går i beiget men mobba inte!! :/                                                                                                                                                                                
 
 
 
 
 
Kunnde inte ta kort på muggen.... För jag drack te ur den i morse, plus att det kändes sjukt töntigt..

New in..!

Hejsansvejsan! Idag har jag och Josse segershoppat lite! ;) Fick A på den där Amerikanska revolutionengrejen så jag kände att jag var värd något fint! :)) Så vad köpte jag då? Jo, ett par springshorts! Det är ju såå himla varmt ute och då kan det ju vara skönt att ha ett par shorts att springa i!! ;) Hahah, nää asså jag ska ha dem i Barcelona när jag och Josse springer längs strandkanten i soluppgången... HAHAHA okej så kommer det inte bli. vi kommer antagligen inte orka gå upp men ändå!! ;) 
(Var beredda på jordens fulaste bild!)
 

Sunday!

Tjo broo! Ligger i soffan och är sjuukt trött!! Vad är klockan lixom... Tjugo i åtta...vafan e de här?? Har typ haft fullt upp hela helgen.. Jag gillar egentligen inte det! Jag hatar verkligen när jag har en massa tider att passa och folk att träffa å vara social med! Okej nu lät det nog lite fel! Jag hatar inte att vara med folk, bara att behöva bestämma massa tider och tänka på vad man säger å sånt! Det är lixom på helgen som man kan ligga i sägen hela dan och se på film, gå och träna när man vill och gå upp när man vill! Inga jäkla tider att passa!! ;)

Men idag då.. Först var det match kl.10.00 mot Landvetter. Aaa jag hade ju sträckt mig och de gick ju sådär.. Men jag var ju ändå inhoppare så jag spela inte hela ändå! Aja vi förlorade iaf och sen direkt efter det var det en timmes möte om vårt träningsläger i Barcelona..! Lite segt sådär efter match men jaja! Sen resten av dan har jag städat, kollat på X games och skrivit på Amerikanska revolutionen uppgift 2...

Todays!

Guess what i've done todayy? Fixade min nya klocka! Är såå kär! Den är perfekt! Hehe tog faktiskt herr modellen för den andra såg så liten och fjuttig ut! ;) Efter det så åkte vi (ma famille) och åt brunch på Clarion post hotell!! Ååh det var riktigt gott! Amerikanska pannkakor mm och typ tusen efterrätter! :P hahah vi satt typ där i mer än två timmar eller något.
Sen åkte vi hem å jag bytte om till träningskläder direkt och fick ta BUSSEN till kviberg... Tog huuur lång tid som helst! Hade lika gärna kunnat gå, det hade gått fortare! ;) men väl där så var det lite segt.. Sträckte mig ju i torsdags så jag kunde inte vara med de sista 30min... Ska ju ha match imon oxå, får se hur det går... Jaja nu ska jag in i duschen och sen ska jag vänta tills jag blir hungrig åå typ ta å göra en macka eller något. (Kommer antagligen aldrig hända! Är fortfarande mätt)
Puss o kram!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3984645/images/2013/pic_510d5688ddf2b34e30ce03e6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3984645/images/2013/pic_510d5688ddf2b34e30ce03e6.jpg" class="image">

Feb. 01, 2013

Justdeja! Var på gymmet förut med Hilma! Det gick ganska bra.. Sträckte låret igår på träningen så jag kände av det lite, men det var inte så farligt! Hilma å jag snacka typ heeeela tiden! En halvtimme på CT kändes som typ fem minuter! Det gick otroligt snabbt! Sen träffade vi en kille från vår gamla klass där oxå! Eller träffade och träffade... Vi såg honom och han såg oss men vi sa inte hej eller nånting... Det var lite sådär pinsamt men jaja! Skit samma! ;)

Fredag jö!

Ligger och lyssnar på lite 50-tals musik! Har musikprov i det om ett tag så man kanske ska lyssna in sig lite ;) hehe The Everly Brothers är faktiskt bra! Kanske för att deras låtar är på typ alla reklamer men ändå! Jaja nu ska jag nog kolla lite på Pretty Little Liars! Bye bye!

RSS 2.0