16 oktober

Lyckoruset jag fått från sommarens ljusa dagar och höstens vackra färger är slut... I samma stund som löven blev brunprickiga och började virvla runt i vindarna så tappade jag motivationen till nästan allt. Att sätta sig ner och plugga efter skolan blev omöjligt, istället sjönk jag ner i soffan med ögonen på någon av alla serier jag nyligen börjat följa och bara drömde mig bort. Det kommer dock ikapp mig nu! Prov och läxförhör blir jobbigare att skriva och jag får inte lika bra resultat. 
Idag hade jag Engelska prov och det kändes sådär... Nu när jag egentligen borde plugga till nästa prov som är på fredag så sitter jag mest och sneglar på min säng som jag bara vill gosa ner mig i.
Men en posetiv grej som hänt idag är att min kära mormor hittat just den väskan jag letat efter så länge nere i frankriken där hon bor. Så den kommer hänga över min axel om mindre än fjorton dagar! 
 
 
 

Gymnasietankar

Nästan två månader har gått sedan jag började nian i augusti och fortfarande gick runt  ljusa långkjolar. Det är nu mitten av terminen och jag är i värsta pluggstressen. Allt kommer ju på samma gång nu runt höstlovet och samtidigt som man pluggar ihjäl sig hemma så ska man gå på mässor och börja tänka mer seriöst på vad och var man vill läsa.
Men det kommer ordna sig snart tror jag! Jag är ändå ganska så säker på vad jag vill gå, känns det som nu och det är skönt. 
Har i alla fall haft en urmysig helg! Började med lite shopping i fredags, sen på lördagen var jag ute på en liten skogstur med mamma och så hade vi myskväll hemma sen! Och i söndags så spenderade jag nästan hela förmiddagen i min säng och läste ut en bok. efter det träffade jag Hilma och vi åkte runt i staden lite. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lyckorus

Trots dåliga provresultat, magont och molniga huvudvärkar så har denna veckan varit väldigt bra! Kålltorpslunken sprangs för sista gången för min del i onsdags, där av allt magont! Oj så nervös jag var! Mest för att jag förvänntade mig så mycket av mig själv och ville inte göra mig själv besviken. Men också för att jag ville visa att jag verkligen kan springa snabbt, och då krävs ju en bra tid. Som tur fick jag det, och hade jag kunnat hoppa efter att jag kommit i mål så hade jag hoppat av glädje. :)
Men nu är det äntligen fredag och jag sitter bland kuddarna i min säng och funderar på om jag har glömt något. Jag ska nämligen ut i höstskogarna och vandra i helgen. Vilket kan bli rysligt kallt om man glömmer något viktigt, typ som sovsäck! 
 
 
RSS 2.0