31 Augusti

Sista augusti idag och det har jag firat med att ha en jagdag! Efter gårdagens jobbiga kväll med tusen meddelanden och tårar som rann ner för kinderna så kände jag att jag behöver vara själv idag.
Har gått en lång härlig höstpromenad, peppat med Isabel och Rebeccas Podcast, tränat på gymmet, druckit en hel massa te i sängen och kollat på The big C.
Älskar att hösten är påväg! Gula löv som virrvlar runt i höstvindarna tillsammans med regndropparna är precis vad jag längtar efter nu!
 

Qvidings bästa lag!

 
Sista lagbilden som en del av laget är nu tagen. I onsdags skickade jag mailet till mina tränare och berättade att jag skulle sluta med fotbollen. Och det kunde inte kännas mer rätt. 
I ett år gick jag runt och kände mig sur och allmänt nere för att jag inte hade kul på träningarna eller matcherna, men nu är det över.
Tro bara inte att det var lätt. Fotbollen har varit hela mitt liv sen jag var sex och jag har inte gjort något annat på dagarna så jag vet inte riktigt hur det ska gå nu.
Men jag tänkte berätta om några fina minnen som jag fått genom åren.

 Under våra första träningar så höll vi till på gräsplätten nedanför gamla klubbhuset. Och då var det bästa med träningen vattenpausen för då sprang Sanna och jag till körsbärsträden och plockade massor av blommor. Vi hade nämligen kommit på att det söta kladdiga i blomman smakade honung.

Första övernattningscupen var Ulvacupen. Kommer fortfarande ihåg första natten då Sanna, Johanna och Tova smörjde in sig med kräm mitt i natten och alla blev jättesura för att det luktade dove överallt. Eller när Josse, jag och några andra blev jagade av ett gäng kossor. Men mest av allt minns jag hur vi förlorade mot bergdalen i A-slutspelsfinalen.
 
 
       Efter ett tag blev det dags för Eskilscupen. Första gången så var det Sanna som höll oss vakna första natten även här. Alla förutom Alma.. :) Första gången hade vi även Malin med oss, som vi fick dela många roliga stunder med! Hon fick agera väskpassare under discot då vi alla stod och hoppade till Fest Hos Mange! Hahaha
 
Andra Eskilscupen för oss var förra året. Det var också den första cupen med våra nya tränare Anton och Jon. Vi hängde på Pistachia, vilket hade blivit tradition, strosade runt i staden och sov på knarrande madrasser i en varm skolsal. Men mest av allt skrattade vi och spelade fotboll.
Barcelona för ett halvår sedan. En magisk resa som vi väntat på så länge. Har fortfarande svårt att fatta att den inträffade. Mycket skratt, solsken och fotboll i den resan.
Kommer att sakna sommarträningarna i Skatås med massor av skratt som oftast slutade med att vi cyklade till Tjärnet och badade. Men också de träningar som ägde rum lite senare på året då det blivit mörkt ute och jag och Klara cyklade hem tillsammans på häxnatten som vi kallade det.
 
 

Var tog alla solstrålar vägen?

Medan haglet öser ner och åskan mullrar någonstans i bakgrunden så sitter jag i ett hav av kuddar och försöker hitta lite motivation till att gå till träningen. Vilket är väldigt svårt! 
Att komma dit efter mer än tre månaders uppehåll är inte kul... Självförtroendet och självkänslan sjunker verkligen till noll när saker och ting inte fungerar som man vill. Men å andra sidan så blir det ju inte bättre av att jag inte går dit. Jag får helt enkelt hänga i ett tag och se hur det blir. 
 
 
 
Hur fort försvann inte sommarvädret?? Det var inte alls länge sedan jag tog dessa bilderna och nu regnar och åskar det ute!! Galet! 
(Vet att jag inte lagt upp shoppingen från England än. Kanske kommer, vet inte än)
 

Längtan

Under blixtar och dunder sitter jag nu i sängen med klarvakna ögon. Om lite mer än en vecka börjar mitt sista år på högstadiet! Har nog aldrig känt såhär inför en skolstart förut men jag nästan längtar till skolan nu! Det är väl inte så konstigt heller. De molniga regndagarna kommer allt tätare och idéerna på vad jag ska hitta på om dagarna blir allt färre. Känns skönt att snart vara tillbaka i bänkarna i skolan tillsammans med klassen. Samtidigt som jag har lite panik över att dessa tre åren har gått alldeles för fort och att detta sista året kommer gå fortare än dom alla!
Om bara ett år så sitter vi alla hemma och är spända över vår första dag på gymnasiet! Som ska bli jättespännande och jag ser verkligen fram emot det! Meeen vi kommer inte vara en klass längre.. Från och med nästa sommar så sprids vi alla ut över olika skolor. Vissa kanske kommer hamna i samma skola men de flesta vill nog börja om på nytt och kunna vara någon annan. Den tanken kan skrämma mig lite. Att jag ska behöva börja om bland nya personer nu när jag precis börjat känna mig bekväm där jag är.
Men den tanken får jag tänka vidare på nästa sommar!
Nu har jag en höst fylld av gymnasieval, betygshets och fina stunder med klassen framför mig!

RSS 2.0