Weekend!

Äntligen är det HEEELG! :D
Sitter på la pain Francais och myser med mamma och Axel! :D Perfekt avslutning på en galen vecka!
Men nu ska jag börja mumsa på min bulle och chai latte! Vi hörs senare! Puss!

 

Nov. 30, 2012

Sitter i skolan just nu och om ca två timmar så börjar helgen!
Gaash så skönt! Har längtat hela veckan som vanligt. ;) Har dock ganska mycket att göra men det mesta är roliga grejor, såå..!
På lördag och söndag så ska jag jobba på Max mellan tolv och tre..! Hehe, hoppas det blir kul! Annars får ni väl komma förbi och hälsa på mig! ;)
På lördag så är det också klassfest hemma hos Adam! Det ska bli...spännande, I guess. Jag tror att dom flesta har satt lite för höga förväntningar, men det blir säkert kul.
Sen vill jag verkligen hinna med att gå på någon julmarknad eller något i helgen! Det är ju förste december och jag har fullt upp alla andra helgerna innan jul! :( Fast jag har ju mina läxor också.. Får se vad jag hinner med!

Idag vaknade jag i alla fall med ett glatt humör! Det var ju frost ut!! Göööör mysigt ju! :D

WeHeartIt

Här får ni lite tröökbilder! Inget speciellt fint eller roligt, bara tröökbilder helt enkelt! ;)

 

 

Je vais etudier francais tous le jour!

Usch och fy! Har inte bloggat på hela dagen! Riktigt dåligt av mig! Men jag har verkligen haft fullt upp idag!
Min dag började med praktiskt musikprov.. Det gick ganska bra, fast det hade gärna fått gå liiite bättre ;)
Sen var det engelska och vi fick tillbaka diagnosen som vi gjorde igår! Det gick väl också ganska bra, jag missade på skitsaker men jaja.
Och sist men inte minst så fick vi tillbaka matteprovet!! Och där blev jag faktiskt nöjd! Provet var skitsvårt, det tyckte typ hela klassen och därför var det extra nervöst att få tillbaka det!
Och sen så är det alltid någon som ska vara skitjobbigt och påstå att provet var jättelätt och dom är jätte missnöjda även om dom typ bara fick fem fel... Kan man inte tänka sig för lite eller? När nästan hela klassen tycker att provet var svårt och är glada om man då godkänt så måste man väl inte hålla på så där?! Det är klart att man ska vara nöjd och stolt över sig själv om man gjort bra ifrån sig men man behöver inte trycka det i allas ansikten! Jag blir så sur på sånt!

Jaja nog om det!
Nu ligger jag iallafall i soffan och kollar på nyheterna! Haha!
Har faktiskt suttit vid matbordet och pluggat franska ända sen kvart i fyra idag..! Härligt..
Jag hoppade till och med över träningen för första gången bara för att jag behöver plugga. Hemskt ju! :(

Funny?

Omg, all these French is killing me! 
Och för er som inte kan engelska så betyder det, åh min gud, all den där franskan dödar mig. Haha, skojade bara! Förstår ni hur tråkigt jag har det när jag håller på såhär? Jag har ju mitt franskaprov på fredag och jag behöver verkligen plugga! Även om det aldrig blir så ändå.. Jag sitter ju här nu och skriver till exempel..  
Kanske ska åter gå till min fantastiskt roliga franska med lite ny posetiv energi! 
Vi hörs sen! Puss&kram!

Black and white

"The world is a book and those who do not travel read only one page."

Har trökigt här i skolan så jag ger er lite bilder! I hope you enjoy it!

Don't wake me up!

Gissa hur många gånger som jag tryckte på snooze idag.. Ååh det hade varit skönt att ligga kvar i sängen! Jaja, men nu har jag iallafall vaknat och sitter nu och äter frukost. Mamma gjorde risgrynsgröt igår. Även om det inte ligger någon snö ute på marken än så känns det ändå väldigt mycket som vinter när man äter risgrynsgröt till frukost! Haha.
första lektionen idag är slöjd.. Gillar egentligen det, men våran lärare är så himla dålig tycker jag! Usch, hon typ tvingar mig att göra världens fulaste pännfack som kommer se ut som en korsning mellan en drake och ett par jeans.. 
 
 
Puss och kram!

Why not?

Ååh, Ååh, Åååh! Hittade dessa godingarna när jag satt och trökade med datorn i helgen! Dom kommer absolut finnas på min önskelista till jul och förhoppningsvis i min gaderob efter jul! :) 
 
Tre favoriter som jag hittade när jag kollade runt lite på Urban Outfitters. 
 
 
Lite andra mysiga plagg som jag gärna skulle vilja ha hängandes i min gaderob nu till jul!
 
Puss&kram :)
 

Happy land..

 
Oj vilken dag jag har haft idag! Bara en massa prov och förhör! Galet! 
Började dagen med Tyska förhör på veckodagarna och tidsord. Inte speciellt svårt, men man måste ju ändå plugga lite till det. 
Nästa stora grej var det praktiska Hemkunskapsprovet... Gash, i hope it went well! 
Sen efter lunch så hade vi idrott och redskapsgymnastik.. Och eftersom att jag inte är ett stort fan av det så räknar jag inte det som en jobbig grej.. hehe.. Direkt efter idrotten så var det dags för matteprov.. Jippi.. Algebra i love U! Nooot! Det gick så jädra dåligt så det är inte sant! Tror inte man kan misslyckas mer än vad jag gjorde! Provet var typ uppdelat i två delar och på B-delen så fick man använda miniräcknare. och självklart så sitter då jag där i tio minuter och försöker räkna ut dom där jäkla talen i huvudet.. Kan man vara mer dum eller? 
 
Nu sitter jag i soffan och gottar mig! Hade fotbollsträning idag också! Härlanda park idag igen och nya tider.. Usch jag kommer aldrig kunna göra mina läxor längre på tisdagar. :( Den ligger precis sådär mitt emellan så att man bara har en och en halv timme innan och en timme efter att plugga på.. 
 
 
 

 
 
 
                                                        

 
 

Nothing is worth it if you aren't happy.

Ååh jag är så himla trött! Har svettats som en gris på gymmet idag! Det var väldigt, väldigt längesen jag var där och träna nu. Har inte mått så bra på sistone och har därför inte tränat så mycket heller. Men nu känner jag mig ändå bättre! :)



With the lights turned up, it's hard to hide

Kom precis hem från skola och sitter nu med en nybakt...bulle i handen! :) Ska egentligen plugga men jag tänkte slänga in lite bilder från bullbaket igår! Dom är dock inte så fina, but I hope they will do! Dom kanske ser lite brända ut men det är bara kameran.. Vet inte riktigt vad jag använde för inställning men det var nog inte den bästa..
 
 
 
 
 
 

Hello!

Dålig uppdatering av mig idag igen! Sorry, jag ska försöka bättra mig!

Vaknade iallafall vid nio idag och gick upp, tog det lite lugnt och käkade frukost. Jag skulle på gudstjänst klockan elva, så jag kunde inte ligga kvar i sängen som jag brukar för då skulle jag bara somna om. När jag kom ner iallafall och skulle ta mig lite fil så hade pappa köpt långfil eller något.. Jag hade typ nämnt att Bertil hade pratat om det i skolan av nån konstig anledning och pappa trodde att jag ville testa det.
Så jag tog en liten skål och började hälla upp.. Och det var ju helt slemmigt! Det smakar som vanlig fil men konsistensen är inte alls den samma! Den är typ slemmig och kletig och uuuh, det var kanske inte det första man vill ha på morgonen!
Efter det, vid elva, så gick jag på gudstjänst.. Inte heller så kul och den var inte så bra idag heller!
Jag har fått en sån där liten bok som jag ska ha med mig varje gång jag går på gudstjänst (minst elva gånger..)
Jag måste sett jättetöntig ut när jag satt där och fyllde i den.. Hehe
Jaja, när gudstjänsten var slut så slängde jag mig på cykeln och cyklade hem. Jag hade fotbollsträning nästan direkt efter och jag hade inte bytt om..
Hehe det var iskallt ute och vinden blåste rakt igenom kläderna. Men det gjorde ingenting för träningen var bra ändå! Vi spelade på Härlanda Park idag igen och det kom tre nya tjejer från Sävedalen som provtränade med oss!

Nu sitter jag hemma i köket och håller på att baka bullar! :) Mumsigt!
Sen måste jag verkligen plugga! Har fyra prov nästa vecka och ett av dom är ett franska prov.. Våran franska lärare gör alltid så himla stora prov och det är alltid med en massa som vi inte ens lärt oss.. Såå jag får inte skippa att plugga denna veckan!
Skulle egentligen gått till gymmet idag också med E idag också.. Det var så sjukt längesen vi sågs nu! Vi båda har typ haft jättemycket i skolan och sånt, så det har blivit att vi bara har skjutit det hela tiden.. :(
Men vi hörs senare! Puss o kram! :)

Nov. 24, 2012

Förlåt! Har inte hunnit blogga alls idag.. Jag vaknade klockan sju imorse .. Min lillebror skulle spela cup så han och pappa var uppe tidigt och grejade.. Sen när mamma hade vaknat så städade vi typ hela huset tillsammans! Haha inte precis det första man vill göra på en lördag kanske, men vi hade det kul!!
När pappa kom hem sen igen så åkte vi upp till farmor och hjälpte henne i lägenheten. Tog fram adventsljusstakar och sånt :)
Efter det åkte vi och handlade lite och sen vid tre så träffade jag Stine och Tintin! Vi skulle ha en liten mysdag med ben&jerry's, film och lite plugg inför franska provet nästa vecka, men det slutade med att vi bara låg på Stines säng och pratade i några timmar.. Det behövdes verkligen kan man säga! Det har hänt så mycket denna hösten och vi har inte riktigt kunnat sätta oss och snacka..
Men nu sitter jag iallafall hemma i soffan och ser på Så Mycket Bättre. Våra grannar är här på middag så vi har lite myskväll! :))

Vill ni se vad jag köpte igår förresten?
En ny kjol, en tunn stickad tröja och en halsduk. Det var köp tre betala för två sååe!

Nov. 23, 2012

Hej!
Nu har jag äntligen slutat..! Så himla segt att ha bild sista lektionen! Och vår lärare drar alltid över typ tio minuter också.. Men det är kul så man ska inte klaga ;)
Nu ska jag bara hem en snabbis och lämna mina böcker och sen ska jag ta bussen till Allum.. Har tre Allumkort som är typ hundra år, så jag måste ta slut på pengarna! :) Det är inte så mycket dock.. Max femtio kronor på varje varje kort.. Hahah :)
Puss&kram!



School.

Hej hej! Mår ni bra?
Det är fredag idag!!! Så himla gött! Ska ni göra något speciellt? :)

Sitter i skolan just nu, har precis haft so prov.. Tror inte att det gick så jättebra faktiskt.. Men skit samma! Det är fredag och jag fick iallafall bra på svenska provet :D Dessutom så kan ett litet prov om regn inte göra så stor skillnad ändå. ;)
Snart är det bild på gång.. Sista lektionen och jag måste gå upp för dom jäkla trapporna med mitt knä.. :( Jag var hos skolsköterskan förut förresten... Hon trodde att de var ischiasnerven som var i kläm.. :/ Jag orkar inte med det! Hoppas att det fixar sig av sig själv snart!!
Men nu måste jag gå! Puss och kram!

Hejsan svejsan!

Sitter i soffan nu och har precis tagit ett bad efter dagens fotbollsträning på Härlanda Park!! :D Så himla gött att spela på dom nya planerna!
Dagens träning var skitkul! Vi tränade på U-vändning typ hela träningen och så körde vi match på slutet!! Vred till mitt knä lite bara så det är typ svullet nu och gör skiiiit ont.. :( Sen så kom det också en ny tjej från utbynäs som provtränade med oss! Jätteduktig tjej, hoppas hon vill stanna hos oss ;)

Hehe, har äntligen pluggat lite också! Har ju so prov imorgon och det kan ju vara lite smart att plugga lite.. Har franska till imorgon också! Kroppsdelar..
Les cheveux, la bouche, la jambe, le doigt...
Puss&hej!

Good morning everybody!

Sovit gott? Jag vaknade idag med världens leende på läpparna och trodde att det var fredag! Det är såå hemskt när det händer!
Så nu sitter jag uppe i musiksalen och lyssnar på musik medan jag väntar på att få göra praktiskt prov i gitarr. Men jag kommer antagligen inte hinna för vi slutar typ om sex minuter och ska ha idrott efter, såe!
Musiken som spelas i mina öron just nu är Stay away men Erik Hassle. Haha! :D
Puss&kram!

Bonsoir!

Sitter och pluggar nu! Eller njaaa jag fixar med bloggen men jag har ju böckerna framför mig så det räknas som plugg tycker jag! ;) Tog en sväng till Allum med mamma innan också! Mest som en ursäkt till att jag inte skulle sätta mig med läxorna.. ;) Mamma skulle köpa nya skor och hade typ fått nått presentkort där, sååe.. Men nu får jag seriöst börja med läxorna! Snart blir det krig om stora tv:n där nere! Alla vill kolla på den och alla vill se på olika program.. Så jag får väl ta och göra färdigt läxorna nu och gå ner och fightas jag med! ;) Au revoir!

May the odds be ever in your favor!

Hej på er! Vad gör ni? Jag sitter i alla fall hemma nu och har sjukt tråkigt.. Jag måste egentligen göra läxorna men jag orkar inte.. Det är så himla mycket jag ska göra hela tiden, min kalender är full av massa prickar och jag blir sjuk stressad bara jag tänker på det! Man har prov och läxförhör hela tiden och det känns som om jag aldrig gör någonting som jag egentligen tycker är roligt och vill göra! För till exempel fyra veckor sen så jag min sjukgymnast att det var okej för mig att gå ut och börja löpträna igen, men jag har inte gjort det en enda gång utan bara skjutit upp det. Jag har suttit hemma och pluggat istället. Och springa är ändå något av de bästa jag vet. Och i oktober så skulle jag fixa en ny jacka till mig själv, men jag går fortfarande runt i min fula gamla jacka.. Nää, jag orkar inte fortsätta skriva allt som jag måste göra, för då kommer jag typ få panik över att jag aldrig kommer han nån tid över till att gör det. Men nu ska jag nog ta och hjälpa mamma men maten lite. Eller så sätter jag mig och läser lite... Vi har nämligen läsperiod i engelskan nu och jag läser sista boken i Hungerspelen serien! Har ni läst dom? Gassh det måste ni göra! Även om ni kanske sett film, läs böckerna ändå! dom är så sjuuukt mycket bättre! Man får med alla detaljer och alla händelser som dom inte tar med i filmen. Speciellt om man läser dom på engelska. Stort tummen upp till som asså! Och dom passar perfekt att ge bort i julklapp också!
Puss&kram

Nov. 21, 2012

Hola hola!
Har ni sovit gott?
Såg ni på portkod 1321 igår förresten? It was awesome!Och det var dubbel avsnitt också! Ni måste bara se det!

Sitter i skolan just nu och har precis haft Engelska. Det var ganska kul faktiskt för vi hade typ en lärarstudent från Boston här som skulle lära oss massor om grammatik.. Haha gud hon var så flummig! Jag dog av skratt inombords!
Men nu ska jag ha matte och algebra med Bertil. Inte lika kul kanske.. Jaja puss och hej! Vi hörs senare!

I know, iknow. Jäkla tönt jag är som lägger upp den bilden men jag hittade ingen bättre ;)

Sometimes I want to disappear

Haj på er!
Har precis kommit hem från fotbollsträningen och tagit mig en dusch. Så nu sitter jag i mjukis med en handduk runt håret och för söker fixa lite med bloggen... Det går inte så bra.. Jag tror inte jag vill ha den här designen som jag har nu, i alla fall inte headern! Har absolut ingen koll på hur eller vad jag ska jag göra och jag har inte ens någon bra bild som jag kan ha som header.. Jaja, den jag har nu får duga så länge! Hoppas att ni står ut! ;)
 
Men vad har jag gjort idag då sen senaste inlägget? Jo, jag hade ju idrott och redskapsgymnastik då.. Ja, det gick väl som det gick.. Jag hoppade runt där som en liten apa och kände mig jättedum. Hehe. 
Sen när jag kom hem så satte jag mig och pluggade, ända fram tills träningen började..! Och det var inte roligt, det kan jag lova er! Bara massa såna där tråkiga läxor som typ sattsdelar och klimat och väder i So:n.. Ååh jag dör det är så tråkigt!! Hur kul kan det vara att läsa om regn liksom.. Inte så kul. 
 
 
 
 
 
 
Puss och hej!
 

Skola..

Bonjour!
Sitter just nu på en bänk i skolan och värmer mig vid elementet! Har precis ätit lunch och ska snart gå till idrotten för att ha redskapsgymnastik... Det är de absolut värsta som finns! Skulle göra nästan vad som helst för att slippa vara med på det! I absolutely hate it!

Mys, plugg och choklad!

S och jag åkte in till stan idag för att ta en fika och passa på att plugga lite. Vi har så himla mycket plugg just nu, Svenska, So, Tyska, Franska och gud vet allt. Man hinner verkligen inte med allt! Hehe, men vi hade nog behövt plugga liite mer en vad vi egentligen gjorde... Vi bestämde oss nämligen att vi skulle gå till kronhusbordarna och fika där! Och då passade vi också på att gå in i chokladaffären som ligger där...! :D Ja, vad ska jag säga? Det var rena paradiset. ;) Nä, men jag är verkligen svag för choklad.. Kommer antagligen att bli en mycket trogen stamkund där!! Så om ni gillar choklad, gå dit! Eller karameller och godis överhuvudtaget! Och om inte, gå dit ändå! Affären är super mysig och är värt ett besök isig! 
 

Sen så hittade vi en väldigt söt pyjamas som vi båda föll för direkt! Den får nog bli nästa inköp!
Jag vet inte om ni kan se bilderna, om inte så ska jag försöka fixa det så snart som möjligt! Det krånglar lite ;) 
Puss o kram! 
 

Annnd, it's Monday!

Hello hello!
Nu är det måndag igen. Det är sjukt vad helgen flyger förbi medans veckan däremot släpar sig fram som en snigel. Man hinner ju knappt pusta ut innan det är måndag igen och man är tillbaka i skolbänken.
Fast egentligen så gillar jag måndagar ganska mycket, för vi slutar ungefär vid två (vår kortaste dag) och då kan man ta det lite lugnt hemma. Vi har inte så jobbiga lektioner på måndagar heller. Typ svenska, so och no, det är ju lektioner som man närtan bara ska skriva eller läsa på och det är ganska skönt tycker jag. Man behöver inte tänka så himla mycket! ;) 
Men idag fick vi tillbaka våra no-prov som vi gjorde förra veckan.. :S Det är alltid lite nervöst när man ska få tillbaka ett prov! Speciellt när alla gör en så stor grej av det och pratar om vad man fått för poäng/betyg. Då blir det alltid mycket värre tycker jag, även om det brukar gå ganska bra för mig. Men när det inte gör det så vill man ju inte höra alla andra prata om deras poäng och sånt. Det kan ju lätt bli lite jobbig när man vet att man kunde gjort så mycket bättre ifrån sig. 
Men nu måste jag dra! Puss och hej!
 
Bjuder på en bilda på La Tour Eiffel 
 

Söndags slapp

Hej på er! 
Det är jag som är Siri och jag är alltså den som driver den här lilla bloggen. Egentligen så är det ju nu jag ska skriva om vem jag är och vad jag gör på fritiden och sånt, men jag tror faktiskt inte jag gör det än. Det får komma som det kommer. För om jag skriver det nu, såhär i första inlägget, så vet ni ju redan det mesta om mig och då är det ju ingen ide att förtsätta blogga. 
 
Just nu sitter jag i soffa och slappar. Det är så himla skönta att bara ligga ner i soffan och ta det lungt ett tag, typ slötitta på nån film eller något halvbra tv program. Borde man definitivt göra oftare, det behövs kan jag säga! 
 
Men jag har ju inte bara legat i soffa i helgen faktiskt! I fredags så åkte jag och H upp till T-sjön. Vi hade det faktiskt väldigt mysigt, hehe vi var dom ända som lagade "riktig" mat. Alla andra åt typ panpizza, chickennuggets och pommes frites medans vi gjorde hemmagjorda köttbullar i tomat sås med pasta. Väldigt duktigt av oss tycker jag. 
Sen så idag så skulle jag på gudstjänst/konfaträff i en kyrka i kävinge.. Var uppe klocka halv sju imorse.. På en SÖNDAG! Kan ni tänka er det?! Men så är det, det tar ju ett par timmar att åka ner dit. Men de är det absolut värt, för jag ska på världens bästa och roligaste konfirmationsläger!!! Vill ni veta varför det är så himla bra? Jo, såhär är det. jag ska nämlingen på.... Nää föresten, jag tror jag berättar om det en annan gång. ;) Vill ju inte avslöja allt nu direkt. 
 
Bjuder på lite bilder som jag tagit. Hehe jag är verkligen inte någon mästerfotograf men jag tycker det är väldigt kul att fota och gör det mer än gärna! :D 
Puss och kram på er! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0