Tips tips tips!

Alltså detta måste ni bara testa! Såå otroligt gott var det! Tror inte jag är ensam om att ha slängt ner två bitar marabou i en kopp med varm mjölk i hopp om att det ska smaka som den bästa varma chokladen som finns. Men det har verkligen ALDRIG fungerat för mig. Chokladen smälter inte ordentligt i mjölken och det blir ingen chokladsmak alls. Men detta, aah så gott! Smälter perfekt med mjölken och finns i flera olika smaker! Drack en med mörk choklad och kanel idag och den kommer ju absolut bli en ny höstfavorit. Perfekt att kalasa på när det blir kallt ute. Ni hittar dom på Vegagatan och säkert på någon större mataffär, typ focus. 
 
 
 
 
 

Tjugonionde september

Löven ändrar färg utanför mitt fönster, morgonarna är kallare och kvällarna mörkare. Jag provar nya jeans som en galning för att inte frysa, dagdrömmer om nya höstfavoriter till min gaderob och läser böcker i sängen när det mörknar. 
Idag vaknade jag alldeles för tidigt för att vara en söndag! Så jag låg kvar under täcket i några timmar och tittade på Dexter av alla serier. Men nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem. Vi ska gå på bokmässan! 
 
 
 

Som två söta jordgubbar









Saknar detta något så enormt! Så kul vi hade på så kort tid!! 

#QvidingCup







Regndroppar på fönstret

Har legat hemma och varit sjuk idag.. :( Så det blev en dag med en hel del film och halvsovande i sängen, temys och podcasts! Måste säga att det är riktigt mysigt att vara sjuk på en dag som denna då det regnade. Men runt tretiden sådär tog jag ett ordentligt bad och frisknade till lite. Den fruktansvärda huvudvärken försvann och jag fick en energikick för en stund. 



Snurrigt värre

"Vi vill inte se perfektion. Det är männsklighet och värme vi vill ha."
Tror att det var Bard som sa det nu i veckan till någon av deltagarna i Idol och det är ju bara så himla rätt!
Har haft en sån dipp denna vecka och kännt mig så obekväm och fel i allt jag haft på mig eller gjort så det finns inte. Helt plötsligt skulle jag springa på stan och leta nya jeans, vilket jag i och för sig behöver, men jag kännde mig sååå ful i alla par jag provade att jag helst inte ville ha på mig jeans överhuvudtaget. Men så hörde jag Bard säga detta och det var bara helt rätt för mig att höra just då. Även om det kanske inte passar så bra in i sammanhanget så kännde jag mig ändå träffad. Det är ofta jag som kommer på mig själv med att sträva efter en så kallad "perfektion" eller inte kan nöja mig med något mindre än det som är "perfekt". Speciellt när det kommer till mig själv och utseende. Och det är så fel för vem vill vara som det förutsägbara? 
Jag ser iallafall det perfekta som det som alla vet vad det är och innebär. För det är ju vi tillsammans som skapade det perfekta idealet. Men om man då inte är "perfekt" så måste man ju också bli mer intressant eftersom att man har något speciellt. Man är mer hipster helt enkelt. Även om det inte är lika hipster att vara hipster längre eftersom att det lite grann har smält samman och blivit en del av idealet.  
 
Det blev ett väldigt seriöst och snurrigt inlägg här i slutet and it didn't make any sense at all. Men det känns väldigt bra nu när jag har skrivit av mig det och förhoppningsvis ännu bättre när jag publicerat det! 
 

Sep. 14, 2013

Med en telefon som har fått damp, snorig näsa och skrovlig hals cyklade jag till Härlanda Park tidigt imorse. Blev ansvarig för resultaten tillsammans med Sanna denna gången. Och för att bara ha suttit på en stol hela dagen och fört i siffror i en dator så tycker jag att det var rätt kul ändå! Mycket skratt och pratstunder blev det och en hel det nysattacker från min sida... Så ett långt varmt bubbelbad var bara helt rätt när jag kommit hem!
Men nu ska jag läsa ett tag och försöka bli av med den här förkylningen!!

Höstpepp

Äntligen, äntligen, äntligen!!

Löven börjar långsamt skifta till gulare färger, regn träffar marken allt oftare och det luktar höst i luften!! Har peppat med att dansa till Håkan med min finaste vän, ta springturer i de svalare vindarna och leta efter nya höstfavoriter till min garderob.

Imorgon börjar Qviding Cup och jag ska sitta uppe i Skatås hela helgen och jobba.. Det ska bli roligt och så men att börja 7.00 är ju liite taskigt.

 

 
 
 
RSS 2.0